Miljøpolitik

Læs mere om vores miljøpolitik

El-arbejde med omtanke for miljøet

Få udført energivenligt elektrikerarbejde af J.J. Elektric.

Flere kunder efterspørger i dag grønne og miljøvenlige løsninger. Derfor er det en selvfølge for os at være en miljøbevidst virksomhed, der gør en stor indsats for at sikre, at eksempelvis alt affald sorteres og køres på genbrugsstationen.

Desuden tænker vi også på miljøet, når vi rådgiver vores kunder om, hvilke produkter de skal investere i. Vi opsætter for eksempel gerne LED-belysning på din bopæl, der kan give en væsentlig besparelse på elregningen.

Vi er også eksperter i intelligent belysning, der kan give dig en endnu større besparelse. Produkterne har nemlig indbygget lys og lydstyring, som kan regulere tændingen af lyset og styrken på lyset alt efter behov.

Hvorfor vælge os?

 • Autoriseret el-installatør

  Vi er autoriseret el-installatør og kan varetage alle opgaver indenfor el-arbejde.

 • Kunden i fokus

  Vi er autoriseret el-installatør og kan varetage alle opgaver indenfor el-arbejde.

 • Altid til tiden

  Vi overholder altid vores aftale og leverer det aftalte arbejde til tiden.

 • Medlem af TEKNIQ

  Vi er medlem af TEKNIQ. Det byder at ansatte hos os er sikret ordentlige løn- og arbejdsforhold.

I 2015 blev vi “Årets El-installatør” ved award showet ÅRETS HÅNDVÆRKER. Vinderen blev udvalgt på baggrund af kundeanmeldelser indgivet på anmeld-handvaerker.dk. Vi mener selv at vi yder den bedste service inden for el-branchen, og vores kunder ser ud til at være enige.

Få et tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Fokus på energibesparende belysning

Hos J.J. Elektric samarbejder med virksomheden Light4U, der er leveringsdygtige i alle former for energibesparende belysning.

Ønsker du af få udført elektrikerarbejde, hvor der tages hensyn til miljøet, så kontakt os for at høre mere om de energivenlige løsninger, vi kan tilbyde dig.