Elektriker på Frederiksberg

Din lokale og pålidelige elektriker

Elektriske eksperter i en verden af muligheder

Hos J.J. Elektric ApS på Frederiksberg tilbyder vi en lang række af el-arbejde for både private og erhvervskunder. Vi er eksperter inden alment el-arbejde såsom: installation af el-tavler, udskiftning af HFI/HPFI relæer, udskiftning af kontakter, tilslutning af hårde hvidevarer og meget mere. Vores erfarne elektrikere hjælper også med opsætning af belysning og LED samt gennemførelse af el-tjek og el-syn. Med vores alsidige kompetencer og mange års erfaring er vi klar til at løse ethvert el-problem, du måtte støde på.

Din ideelle samarbejdspartner på Frederiksberg

Vi tror på, at et godt samarbejde er nøglen til succes. Derfor går vi ind i en positiv dialog med vores kunder fra starten, hvilket hjælper os med bedre at forstå og løse deres opgaver. Uanset om det drejer sig om mindre opgaver eller større installationsprojekter, som renoveringer, ombygninger eller tilbygninger, er vi klar til at varetage alt el-arbejde i forbindelse med projektet. Vores omfattende erfaring og ekspertise gør os til den ideelle samarbejdspartner for din service- eller entrepriseopgave.

Hvorfor vælge os?

 • Autoriseret el-installatør

  Vi er autoriseret el-installatør og kan varetage alle opgaver indenfor el-arbejde.

 • Kunden i fokus

  Vi er autoriseret el-installatør og kan varetage alle opgaver indenfor el-arbejde.

 • Altid til tiden

  Vi overholder altid vores aftale og leverer det aftalte arbejde til tiden.

 • Medlem af TEKNIQ

  Vi er medlem af TEKNIQ. Det byder at ansatte hos os er sikret ordentlige løn- og arbejdsforhold.

I 2015 blev vi “Årets El-installatør” ved award showet ÅRETS HÅNDVÆRKER. Vinderen blev udvalgt på baggrund af kundeanmeldelser indgivet på anmeld-handvaerker.dk. Vi mener selv at vi yder den bedste service inden for el-branchen, og vores kunder ser ud til at være enige.

Få et tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

+300 anmeldelser på Anmeld Håndværker

Der er mange grunde til at vælge os som din elektriker på Frederiksberg. Vi er autoriseret el-installatør og kan varetage alle opgaver indenfor el-arbejde med en garanti der dækker. Vores fokus på kunden og rettidighed betyder, at vi altid leverer det aftalte arbejde til tiden. I 2015 vandt vi “Årets El-installatør” ved Årets Håndværker award showet, udvalgt på baggrund af kundeanmeldelser indgivet på anmeld-haandvaerker.dk. Desuden har vi været udvalgt som finalist til “Årets El-installatør” hvert år siden 2013. Vores kunders tilfredshed er vores topprioritet, og deres positive anmeldelser bekræfter vores engagement i at yde den bedste service inden for el-branchen. Med mere end 300 anmeldelser bag os har vi efterhånden været vidt omkring på Sjælland. Med base som elektriker i Valby dækker vi bl.a. Hvidovre, Rødovre, Vanløse og naturligvis Frederiksberg.

Kontakt din lokale elektriker på Frederiksberg her

Er du klar til at opleve den bedste elektriker service på Frederiksberg? Tøv ikke med at kontakte J.J. Elektric ApS og få løst din el-opgave hurtigt og effektivt. Ring til os på 43 33 66 45 eller udfyld formularen på vores hjemmeside. Vi glæder os til at hjælpe dig!