LED-belysning Opsætning og Installation

Vi energioptimerer din belysning

Få installeret energivenlige lyskilder

I alt for mange hjem og på arbejdspladser bliver opsætning af belysning reduceret til et spørgsmål om, hvad der ser bedst ud.

Ønsker du tværtimod at spare på elregningen og gøre noget godt for miljøet samtidigt, kan du med fordel få os til at installere LED-belysning på din bopæl eller der, hvor du arbejder.

Med LED-belysning kan du nedbringe din el-regning med op til 80 procent, samtidig med at diverse LED-pærer har en levetid, der er fem gange så lang som almindelige pærer.

Søger du et godt tilbud på din installationsopgave, kan du skrive til os via formularen her på siden eller ringe til os.

Hvorfor vælge os?

 • Autoriseret el-installatør

  Vi er autoriseret el-installatør og kan varetage alle opgaver indenfor el-arbejde.

 • Kunden i fokus

  Vi er autoriseret el-installatør og kan varetage alle opgaver indenfor el-arbejde.

 • Altid til tiden

  Vi overholder altid vores aftale og leverer det aftalte arbejde til tiden.

 • Medlem af TEKNIQ

  Vi er medlem af TEKNIQ. Det byder at ansatte hos os er sikret ordentlige løn- og arbejdsforhold.

I 2015 blev vi “Årets El-installatør” ved award showet ÅRETS HÅNDVÆRKER. Vinderen blev udvalgt på baggrund af kundeanmeldelser indgivet på anmeld-handvaerker.dk. Vi mener selv at vi yder den bedste service inden for el-branchen, og vores kunder ser ud til at være enige.

Få et tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Nyeste teknologi på markedet

LED belysning er den nyeste teknologi på markedet inden for energibesparende belysning. Derfor er det helt naturligt for os som moderne virksomhed at kunne tilbyde denne form for belysning til vores kunder.

J.J. Elektric samarbejder med virksomheder, der er leveringsdygtig i alle former for energirigtig belysning herunder LED-belysning. På denne måde sikrer vi, at de produkter vi opsætter hos vores kunder er af højeste kvalitet.

Ønsker du at høre mere om, hvilke energivenlige belysninger vi kan opsætte hos dig, så kontakt os for mere information eller et uforpligtende tilbud.

Læs mere om vores andre ydelser