LED-belysning Opsætning og Installation

Vi energioptimerer din belysning

AUTORISERET EL- INSTALLATØR

STORT FOKUS PÅ KUNDENS BEHOV

VELUDFØRT ARBEJDE TIL TIDEN

Få installeret energivenlige lyskilder

I alt for mange hjem og på arbejdspladser bliver opsætning af belysning reduceret til et spørgsmål om, hvad der ser bedst ud.

Ønsker du tværtimod at spare på elregningen og gøre noget godt for miljøet samtidigt, kan du med fordel få os til at installere LED-belysning på din bopæl eller der, hvor du arbejder.

Med LED-belysning kan du nedbringe din el-regning med op til 80 procent, samtidig med at diverse LED-pærer har en levetid, der er fem gange så lang som almindelige pærer.

Søger du et godt tilbud på din installationsopgave, kan du skrive til os via formularen her på siden eller ringe til os.

Ring til os i dag på  26242023

Nyeste teknologi på markedet

LED belysning er den nyeste teknologi på markedet inden for energibesparende belysning. Derfor er det helt naturligt for os som moderne virksomhed at kunne tilbyde denne form for belysning til vores kunder.

J.J. Elektric samarbejder med virksomheder, der er leveringsdygtig i alle former for energirigtig belysning herunder LED-belysning. På denne måde sikrer vi, at de produkter vi opsætter hos vores kunder er af højeste kvalitet.

Ønsker du at høre mere om, hvilke energivenlige belysninger vi kan opsætte hos dig, så kontakt os for mere information eller et uforpligtende tilbud.

Læs mere om vores andre ydelser

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.