El-syn/El-tjek i Valby, Vanløse, på Frederiksberg og Omegn

El-tjek i forbindelse med salg af lejligheder

AUTORISERET EL- INSTALLATØR

STORT FOKUS PÅ KUNDENS BEHOV

VELUDFØRT ARBEJDE TIL TIDEN

El-syn / El-tjek

Skal du have udført et el-tjek i forbindelse med salg af din lejlighed, eller vil du have et generelt indtryk af sikkerheden af dine el-installationer, kan du få et el-syn.

El-synet er en visuel gennemgang af de mest tilgængelige installationer, samt en stikprøve kontrol af stikdåser og lignende.

Prisen for et el-tjek /el-syn ligger fra 1625 kr. incl. moms. Vi holder til i Valby men udfører gerne el-tjek på Frederiksberg, i Vanløse og omkringliggende byer.

Søger du et godt tilbud på el-tjek, kan du skrive til os via formularen her på siden eller ringe til os.

Ring til os i dag på  26242023

Kom de ulovlige installationer i hjemmet til livs

I takt med at gør-det-selv folket har udført mange el-installationer (både lovlige og ulovlige), er der sat større fokus på kravene til el-installationer i huse og lejligheder.

De fleste boligforeninger har allerede en fast procedure om el-tjek af lejligheder ved fraflytninger. For private boligkøbere og sælgere er det også vigtigt at vide, om der købes eller sælges en brandfælde.

J.J. Elektric anbefaler, at du får sikkerhed for, at el-installationerne lever op til lovens krav, og vi kan derfor varmt anbefale, at du får denne sikkerhed gennem et el-tjek af boligen. Et el-tjek er en fornuftig investering.

Læs mere om vores andre ydelser

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.